Scandic-banneri.jpg

Unicon tärkein päämäärä on tarjota jokaiselle nukkujalle paras mahdollinen nukkumiskokemus. Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme tehneet arvokasta työtä saavuttaaksemme vuoteisiimme parhaat ominaisuudet juuri unen laadun kannalta.

Classic -vuodemallisto on suunniteltu kestäväksi ja helpoksi ratkaisuksi tilaan kuin tilaan. Classic -vuoteet tehdään täysin kotimaisena tuotantona, ja niissä näkyy sekä tuntuu Unicon pitkä kokemus ja laadukas suomalainen käsityö.


 

Classic jenkkisängyt

Venla -jenkkisänky

Käytännöllinen ja tyylikäs Venla-jenkki on varustettu miellyttävästi ja äänettömästi myötäilevällä pussijousistolla. Korkealaatuiset pehmustemateriaalit ja erittäin kestävä Kerto®-puurunko muodostavat toimivan kokonaisuuden.

Saatavilla olevat koot:

120 x 200 cm
160 x 200 cm


 

Classic RUNKOSÄNGYT

Venla -runkosängyn jousistona käytetään hyvin tukevaa ja yksilöllisesti myötäilevää pussijousistoa.Tarkkaan valitut ja hengittävät pehmuste- ja verhoilumateriaalit tekevät vuoteesta turvallisen ja laadukkaan vaihtoehdon.

Saatavilla olevat koot:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm

 


 

Classic MOOTTORISÄNGYT

Venla -moottorisänky säätyy miellyttävästi tarpeen mukaan sopivaan asentoon. Päätyä ja jalkopäätä voidaan säätää nostamalla halutulle korkeudelle. Venlassa on erittäin kestävä Kerto®-puurunko ja laadukas säätömekanismi. Pussijousisto mukailee yksilöllisesti ja äänettömästi.

Saatavilla olevat koot:

90 x 200 cm


 

Classic PATJAT

Venla -joustinpatja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Pussijousisto kantaa kehoa miellyttävästi, ja pehmustemateriaalit ovat laadukkaita sekä hyvin hengittäviä.

Saatavilla olevat koot:

80 x 200 cm